1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. Deze kerstpakketten zijn uitverkocht!

Deze kerstpakketten zijn uitverkocht!

| 11 november 2016
Deze kerstpakketten zijn uitverkocht!
Deze kerstpakketten zijn uitverkocht!

Een aantal weken geleden lieten we u al weten dat sommige kerstpakketten erg populair zijn en door velen al besteld zijn. Nu de kerst steeds dichterbij komt, komen er ontzettend veel bestellingen binnen en raakt de voorraad van sommige pakketten langzaam op. Hierdoor zijn de eerste kerstpakketten al uitverkocht! Ontdek hier welke populaire kerstgeschenken al weg zijn.Borrelen met snacks

Met hartige snacks en een paar koude biertjes heb je alles in huis voor een gezellige borrel. Dit stoere kerstpakket voor mannen was dan ook in no-time weg. Op zoek naar een vergelijkbaar product? Bekijk dan onze kerstpakketten met bier.
Op rolletjes
Dit eindejaarsgeschenk is  niet alleen heel feestelijk, maar ook nog eens heel handig. De cabin-size trolley is ideaal voor stedentrips en korte vakanties. En ziet er ook nog eens stijlvol uit! Wilt u ook graag een mooie koffer vol cadeaus voor uw collega’s bestellen? Ons Kerspakket Lekker geheimzinnig is hier goed geschikt voor!
Grillen maar
Met het kerstpakket ‘ Grillen maar’ geeft u uw medewerkers met dit geschenk alles om een winterse barbecue te organiseren. Geen wonder dat het zo populair is! Gelukkig is dit niet het enige bbq kerstpakket. Zo hebben we het Herman den Blijker BBQ kerstpakket. Of kijk eens bij onze andere originele kerstpakketten.
Borrelmandje
Dit trendy mandje gevuld met lekkere borrelnootjes, tortillachips, kaaspuntjes, etc. was snel weg! Leuk eraan is dat het mandje na de kerst ook gebruikt kan worden als fruitschaal. 

Deze leuke kerstpakketten zijn uitverkocht, maar gelukkig hebben we nog genoeg bijzondere kerstgeschenken voor u op voorraad! Bekijk snel ons assortiment en bestel ze snel, want op is op!