1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. De leukste kerstpakketten voor mannen

De leukste kerstpakketten voor mannen

| 2 juli 2018
De leukste kerstpakketten voor mannen
De leukste kerstpakketten voor mannen

Gaat u dit jaar voor een kerstpakket en bent u op zoek naar een echt mannelijk kerstpakket? Onze trendspecialisten hebben voor u stoere geschenken samengesteld, die uitstekend zijn voor uw mannelijke collega’s. Hieronder hebben we populaire thema’s op een rij gezet, elk met verrassende mannen pakketten. Lees gauw verder!

Dé borrelavond
Een gezellige avond met vrienden of familie? De borrelavond is niet compleet zonder chips, pinda’s, worst en bierbrood! Deze snacks zijn altijd welkom en geschikt voor allerlei gezelligheden. Verras collega’s daarom met een smakelijk pakket gevuld met bier en snacks!

Bekijk de pakketten: 'Western borrel', 'Borrel en bites', 'Houten ambacht', 'Hermans borrel', 'Borrel bij kaarslicht'. Gegarandeerd een succes bij mannen. 

Bierproeverij
Een biertje erbij? Heerlijk! Van blond en fris tot donker en gekruid. Bier vindt u in allerlei soorten en maten én zijn allemaal het proeven waard! Geef uw collega’s een overheerlijke proeverij cadeau en verras ze met een bier kerstpakket.

Bekijk de bier pakketten ‘Bier en borrel’ en ‘Proost’. Deze kerstpakketten zullen zeker in de smaak gaan vallen!


BBQ & co
Een vuurtje stoken, biertjes drinken en vlees grillen. Dat klinkt voor mannen als muziek in hun oren! Niet alleen is barbecueën leuk om te doen, maar ook nog eens heel lekker! Tijdens de wintermaanden is het ook heerlijk om gewoon lekker bij een vuurtje te zitten, warme chocolademelk te drinken en marshmallows te roosteren.
Voor deze gezellige momenten hebben we de perfecte (bbq) kerstpakketten.

Bekijk ‘Vuur en vlam en ‘Baas BBQ. Deze kerstpakketten zijn uitermate geschikt voor mannen.

Origineel en mannelijk!
Houden uw collega’s van simpel, maar goed eten? Met de kerstpakketten van Makro Kerstpakketten kan het! Verras de mannen met het stoere kerstpakket ‘Hermans borrel’! Geproefd en gekeurd door Herman den Blijker! Of kies voor een actief kerstpakket met een sportieve knipoog: ’Workout. Ook tijdens het reizen en uitjes wordt lekker eten eenvoudig met het kerstpakket ‘Around the world en ‘ City trip’

Kortom, beide kerstpakketten zijn een verrassing om te krijgen! Benieuwd naar de kerstpakketten voor mannen? Bekijk hier het assortiment!