1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. De 5 beste eyecatchers voor uw kerstpakket.

De 5 beste eyecatchers voor uw kerstpakket.

| 17 augustus 2017
De 5 beste eyecatchers voor uw kerstpakket.
De 5 beste eyecatchers voor uw kerstpakket.

Een kerstpakket kiezen dat echt vernieuwend is, kan lastig zijn. Daarom kiezen onze trendspecialisten elk jaar nieuwe, trendy producten uit om uw kerstpakket verrassend te maken. Maar vooral om een vernieuwend kerstpakket samen te stellen, dat u nog niet eerder heeft gezien en dat uw collega’s nog nooit hebben gekregen. We geven u hier een top vijf van de leukste non-food items om uw kerstpakket te laten stalen:

Tip 1. LED-gloeilamp: sfeervol licht
’S avonds warm onder een dekentje met een heerlijk glas wijn. Deze hippe gloeilamp maakt de avond extra gezellig door het sfeervolle licht. Leuk voor op het nachtkastje of op het bijzettafeltje in de woonkamer.

Tip 2. Gietijzeren pan met serveerplank
Meteen ready-to-serve; een nieuwe manier van serveren. Zet de gietijzeren pan al sissend op tafel met de stoere houten plank eronder. Heerlijk genieten van een medium biefstuk met een zelfgemaakte kruidenboter of pittige pepersaus. Smullen maar!
 
Tip 3. Bamboe lantaarn: voor een landelijk huis
Voor een landelijke of botanische woonstijl is dit echt een eyecatcher voor in huis. Zo staat de lantaarn overdag stijlvol op de vensterbank en geeft deze ’s avonds sfeervol licht. Een mooi non-food item om van te genieten.

Tip 4. Handige, stijlvolle trolley
Hip, praktisch en niet meer weg te denken uit huis. Uw collega’s kunnen deze trolley vullen met de leukste woondecoratie als fotolijstjes, lichtjes en vaasjes. Ook een uitstekende opberger voor in de badkamer gevuld met verzorgingsproducten, washandjes en toiletpapier. Oneindig veel mogelijkheden met deze trolley!

Tip 5. Grillplaat: heerlijk grillen
Omringd door leuk gezelschap, met feestelijke achtergrondmuziek en sfeervolle lichtjes. Een goed begin van een geslaagde avond. Samen kokkerellen met deze grillplaat maakt de avond gegarandeerd een succes. Zelf groenten, vlees en vis grillen maakt de dinnerparty onvergetelijk.
 
Natuurlijk kunt u zelf een kerstpakket samenstellen en het leukste ‘non-food’ product uitkiezen. Ook hebben we verrassende kerstpakketten voor u samengesteld waar al  vernieuwende non-food items in zitten. Klik hier!