1. Home
  2. Klantenservice
  3. Nieuws & Blog
  4. 5 redenen om een afspraak te maken in een showroom

5 redenen om een afspraak te maken in een showroom

| 30 augustus 2019
5 redenen om een afspraak te maken in een showroom
5 redenen om een afspraak te maken in een showroom

Bent u op zoek naar mooi eindejaarsgeschenk op maat? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms, onze adviseurs helpen u graag verder.

Vraagt u zich af wat het voordeel is van een afspraak met een van onze adviseurs en wat het u oplevert? Lees gauw verder en ontdek het zelf.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens een bezoek aan onze showrooms wordt u ondergedompeld in de wereld van Kerst en eindejaarsgeschenken. In elke showroom staat een team van gepassioneerde professionals voor u klaar met raad en advies om zelf een bijzonder geschenk samen te stellen. De voordelen van een persoonlijk gesprek voor u op een rijtje; 

1.    Persoonlijk advies en begeleiding

Veel communicatie wordt tegenwoordig geautomatiseerd of verloopt via de digitale weg, maar wij staan u graag persoonlijk te woord. Zo leren wij u en uw bedrijf beter kennen en ontdekken we samen wat u belangrijk vindt aan een eindejaarsgeschenk. Hierdoor kunnen we samen een eindejaarsgeschenk met u samenstellen dat echt bij uw bedrijf en collega’s past. Heeft u nog vragen en opmerkingen n.a.v. een afspraak? Met vragen kunt u altijd terecht bij uw eigen adviseur.

2.    Creatieve en nieuwe ideeën 

Wellicht heeft u zelf al leuke ideeën voor uw eindejaarsgeschenk, maar vaak is het ieder jaar een hele uitdaging om weer iets nieuws en verrassends te geven aan uw collega’s. Onze adviseurs zijn echte creatievelingen die op basis van uw behoeften diverse voorstellen doen en met out-of-the-box concepten en ideeën komen waarmee u uw collega’s zeker verrast!

3.    Zien, voelen en proeven

Het is altijd fijner kiezen als u de producten zelf kunt zien en voelen in plaats van het bekijken van een plaatje of foto. Veel van onze producten kunt u zelfs proeven, dan weet u zeker dat wat u kiest ook echt lekker en een goede keuze is.
 

4.    Een persoonlijke touch voor nét dat beetje extra

Veel medewerkers voelen zich extra gewaardeerd als ze een persoonlijk eindejaarsgeschenk krijgen. Wist u dat u op meerdere manieren uw eindejaarsgeschenk kunt personaliseren?  Onze adviseurs leggen u graag uit hoe dit mogelijk is. Daarnaast geven zij ook tips om uw uitgeefmoment zo bijzonder mogelijk te maken.
 

5.    Zoveel meer dan kerstpakketten

Wist u dat we naast kerstpakketten nog veel meer soorten eindejaarsgeschenken hebben? Zo kunt u in onze showroom bijvoorbeeld ook kennis maken met onze events. En ook als u uw collega’s liever zelf een cadeau wilt laten uitkiezen, kunt u bij ons terecht voor een Online Keuze Cadeau. Mogelijkheden genoeg die we u graag toelichten. 
 
Bent u geïnspireerd en wilt u graag een afspraak maken? Onze showrooms liggen verspreid door heel Nederland. Zoek de showroom bij u in de buurt en maak gerust een afspraak met een van onze adviseurs.

Maak een afspraak>>