1. Home
  2. 5 manieren om het kerstpakket leuk uit te reiken

5 manieren om het kerstpakket leuk uit te reiken

Een persoonlijk tintje op afstand
| 25 november 2020
5 manieren om het kerstpakket leuk uit te reiken
5 manieren om het kerstpakket leuk uit te reiken

Mark Rutte zei het op de persconferentie van 3 November, ‘’een beetje aandacht en interesse kunnen heel veel betekenen’’. Bij gebrek aan mogelijkheden om het eindejaarsgeschenk persoonlijk uit te reiken wil je er alsnog een bijzonder moment van maken. Ben je op zoek naar tips& tricks hoe je het uitreiken op afstand leuker kan maken? Lees dan snel verder.

1.    Wie schrijft die blijft
Met een handgeschreven kaartje met een persoonlijke tekst die daadwerkelijk van toepassing is op de medewerker, doe je het echt goed. Maar ook een persoonlijke videoboodschap voor je team maakt van het kerstpakket weer iets bijzonders. Dus zet als werkgever net dat stapje extra.
Laat zien dat je medewerkers belangrijk voor je zijn en dat je er aandacht aan hebt besteed.
 
2.    Driving home for X-mas 
Ga je de kerstman een handje helpen en ben je van plan om de kerstpakketten rond te gaan brengen? Dat is een stuk leuker onder het genot van een kerstmuziekje. Ga veilig alleen op pad, en niemand die je hoort meezingen met de muziek. Via Spotify kan je eenvoudig een Kerst playlist opzoeken en het warme kerstgevoel komt uit de speakers tijdens het bezorgen. Vergeet niet een AUX kabeltje mee te geven met de kerstman.
 
3. Sfeer en beleving tijdens het uitpakken
Muziek tijdens de kerstborrel zorgt voor meer sfeer en beleving bij het uitreiken van een kerstpakket. Bij gebrek aan een kerstfeest op kantoor breng je ook eenvoudig de kerstsfeer bij de medewerkers thuis. Via Spotify codes kan je een afbeelding van een leuke, mooie of grappige Kerst playlist delen. Voeg de afbeelding toe aan een persoonlijk bedankje per mail of aan een fysieke kaart. Als je medewerkers thuis de code scannen via Spotify dan zullen ze je dankbaar zijn voor deze persoonlijke touch. Zo maak je het uitpakken van het kerstpakket extra bijzonder dit jaar!

4.    Etiketten plakken
Maak het uitdelen van de pakketten makkelijker en gebruik een stickersjabloon om de naam van de medewerkers toe te voegen. Zo weet jij gemakkelijk welk kerstpakket voor wie is! Extra voordeel: als je een mooi stickervel kiest en daar met de hand de naam van je collega’s opschrijft, voelt het ook alsof jij nét dat beetje extra hebt gedaan. Voeg eventueel nog een leuk plaatje toe, en je deelt met gemak alle pakketten uit. 

5.    Let’s go digital! Digitaal samen
Bij een eindejaarsgeschenk hoort een feestelijk uitreikmoment, maar dit jaar is een grote fysieke bijeenkomst niet mogelijk. Digitaal kan dit natuurlijk wel, let’s go digital! Organiseer met collega’s een gezellig digitaal samenzijn. Kies voor een digitale kerstborrel, met een lekker hapje en drankje het bijzondere jaar afsluiten! Of liever iets actiever samenzijn? Kies dan voor een interactieve Kerstgame vol uitdagende challenges en puzzels of een digitale escape room.
 

Heb jij voldoende tips opgedaan maar nog geen leuk eindejaarsgeschenk? Bezoek dan onze webshop en kies je favoriete kerstpakket.
 
Bekijk kerstpakketten