1. Home
  2. Online Keuze Cadeau: zó maakt u het persoonlijk

Online Keuze Cadeau: zó maakt u het persoonlijk

| 10 augustus 2017
Online Keuze Cadeau: zó maakt u het persoonlijk
Online Keuze Cadeau: zó maakt u het persoonlijk

U bent eruit: u verrast uw collega’s dit jaar met het Online Keuze Cadeau. Hoe maakt u hiervan een écht persoonlijk eindejaarsgeschenk? De mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u inspireren door onderstaande ideeën.

Een eindejaarsgeschenk waar de aandacht van afspat? De verpakking zegt alles! Voorzie de cadeauverpakking bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo en laat uw bedrijfskleuren prominent terugkomen. Een persoonlijke tekst maakt de beleving compleet.

Ga voor een bijzondere verpakking
Ook de vorm van de cadeauverpakking is verregaand te personaliseren. Hoe vinden uw collega’s hun persoonlijke inlogcode voor het Online Keuze Cadeau dit jaar? Kies bijvoorbeeld voor een luxe geschenkdoos in een vorm die past bij de identiteit van uw organisatie. Of verstop de inlogcode in een prachtig windlicht of handige reiskoffer.

Personaliseer uw online omgeving
Vergeet niet de online omgeving te personaliseren zoals u dat wilt. Hier kiezen uw medewerkers hun favoriete cadeau. Voeg ook hier uw logo toe en voer uw bedrijfskleuren door.

Creëer een warm welkom
Verras uw medewerkers direct bij inloggen met een warm welkom. Voeg een persoonlijke eindejaarsboodschap toe en bedank uw collega’s voor het afgelopen jaar.

Pas het assortiment aan op uw organisatie
Bij het Online Keuze Cadeau kunt u het assortiment op een thema afstemmen met passende cadeaus waaruit uw medewerkers kunnen kiezen. U maakt het persoonlijk door het assortiment aan te laten sluiten bij de identiteit van uw organisatie.

Wat dacht u van vernieuwende health-producten voor een gezonde leefstijl? Of de nieuwste gadgets waaruit het innovatieve karakter van uw organisatie blijkt? Alles is mogelijk!

Kies zelf uw thema’s
Alle cadeaus in het Online Keuze Cadeau zijn ondergebracht in thema’s. Zo vinden uw collega’s snel de leukste cadeaus. Heeft u ludieke ideeën voor deze thema’s? We kunnen het geheel naar wens aanpassen!

Laat u adviseren
Benieuwd naar alle personalisatiemogelijkheden? Onze specialisten staan voor u klaar om u te inspireren met creatieve ideeën. We luisteren naar uw wensen en komen met pakkende voorstellen. Neem contact met ons op>>

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.