Kerstpakketten voor haar

| 6 juli 2018
Kerstpakketten voor haar
Kerstpakketten voor haar

Uw vrouwelijke collega’s bedanken voor hun harde werk? Doe het met een passend eindejaarsgeschenk. Ook dit jaar zijn onze trendspecialisten op zoek gegaan naar de perfecte cadeaus voor vrouwen. Lees gauw verder hoe u ze kunt verrassen!

Tijd voor hygge
Een knusse avond op de bank of samen met een goede vriendin theeleuten. De Scandinavische leefstijl, Hygge, gaat om de fijne momenten in het leven, waar samenzijn en gezelligheid centraal staan. Verras uw vrouwelijke collega’s daarom met ‘Dubbelop genieten’ of ‘Vier het leven’. Elk kerstpakket bestaat uit exclusieve productverpakkingen die uw collega’s verrassen met de mooiste producten voor ultieme genietmomenten.

Chique interieur
Niets is fijner dan thuiskomen in een mooi interieur. Black & White is een luxe woontrend, die nog steeds erg populair is. De combinatie van het smetteloos wit en het diepe zwart geven elke ruimte een chique uitstraling. Met een luxe goud-accent krijgt de trend een extra dimensie. Daar wordt toch elke vrouw blij van? Verras daarom uw vrouwelijke collega’s met een van deze kerstpakketten: ‘Bijzonder stijlvol’, ‘Goud waard, ‘Stralend nieuwjaar of ‘Goud geluk.

Heerlijk ontspannen
Vrouwen vinden het heerlijk om een momentje voor zichzelf te hebben en zich heerlijk in de watten te leggen. Denk aan een heerlijk warm bad, een gezichtsmasker of gewoon lekker een boekje lezen. Verwen uw collega’s daarom met ‘Wellness momentje, een kerstpakket vol verrassingen met als extraatje een Douglas cadeaubon t.w.v. 20,-. Of kies voor ‘Choco verslaving, waar uw collega’s zichzelf kunnen trakteren op heerlijke chocolade.

Een cadeau met een verhaal
Een cadeau dat een steentje bijdraagt. Niet alleen mooi om te geven, maar ook om te krijgen! Verras uw vrouwelijke collega’s met ‘Tropisch Paradijs, waarbij u per pakket 1,- doneert aan de LINDA.foundation. Of steun Make-A-Wish Nederland met ‘De mooiste wens.

Kortom, veel keuze voor uw vrouwelijke collega’s. Wilt u nog meer inspiratie? Klik dan hier voor alle kerstpakketten voor vrouwen!

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.