Kerstpakketten om op te eten

| 18 oktober 2016
Kerstpakketten om op te eten
Kerstpakketten om op te eten

Samenzijn en lekker lang tafelen is met Kerst extra gezellig en bijzonder. We genieten samen van lekker eten en proeven bijzondere smaken. Bij Makro Kerstpakketten vindt u heerlijke kerstpakketten waarmee u een leuke en gezellige avond kunt creëren. Lees snel verder en ontdek wat voor lekkere kerstpakketten we voor u hebben samengesteld.

Begin de dag goed met deze kerstpakketten
Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag! Begin de dag daarom goed met een heerlijk fairtrade ontbijtje. Schenk een lekker kopje thee in om rustig wakker te worden.  Ga zelf aan de slag met gezonde producten zoals crackers en speltwafels. Of maak je eigen brood met onze speciale broodmix. Bekijk hier al onze gezonde kerstpakketten!

Kerstgeschenken die u naar Italië brengen
De Italiaanse keuken is niet meer weg te denken, want wat zijn we er gek op! Van heerlijke bruschetta’s en tiramisu tot bijzondere pizza’s en pasta’s. Omdat de Italiaanse keuken een favoriet van velen is, hebben we speciale kerstpakketten in dit thema samengesteld. Hiermee kunnen we zo nu en dan even wegdromen en genieten van de Italiaanse smaken. Bekijk hier onze Italiaanse kerstpakketten. Buon appetito!

Koken doet u samen
Niet alleen samen eten brengt veel gezelligheid, ook samen koken maakt de avond bijzonder. Ga samen culinair aan de slag en experimenteer met nieuwe smaken. Twee keer ga Ga bijvoorbeeld samen gourmetten, barbecueën of maak een eigen proeverij met een van onze kerstpakketten. U kunt er ook voor kiezen om uw eigen kerstpakket samen te stellen. Zo kunt u uw eigen proeverij zoals Tour de Table en Oh Happy Gourmet creëren. Een geslaagde avond is gegarandeerd.

Wilt u al onze eetbare kerstpakketten bekijken? Laat u dan hier inspireren door ons lekkere assortiment! Bekijk ze niet op een lege maag, want ze zijn om op te eten.