1. Home
  2. Een kerstpakket: zó maakt u het persoonlijk

Een kerstpakket: zó maakt u het persoonlijk

| 10 augustus 2017
Een kerstpakket: zó maakt u het persoonlijk
Een kerstpakket: zó maakt u het persoonlijk

Het mooiste cadeau om te krijgen? Oprechte aandacht en waardering. We genieten dan ook het meest van een verrassing waaraan zichtbaar tijd is besteed. Hoe maakt u uw kerstpakket echt persoonlijk? Laat u inspireren door onderstaande ideeën.

Verrassend ingepakt
Een cadeau waaruit échte waardering spreekt. Het begint al bij de verpakking. Voorzie de feestelijke geschenkdoos bijvoorbeeld van uw bedrijfslogo en laat uw bedrijfskleuren sprankelen. Een feest der herkenning voor uw collega’s! Zo creëert u een onvergetelijk uitpakmoment, met een feestelijke verpakking waar de aandacht van afspat.

Persoonlijke eindejaarswens
Wat is er persoonlijker dan een welgemeende eindejaarswens? Bedank uw collega’s voor hun inzet het afgelopen jaar, via een luxe kaart, brief of flyer.

Denk ook na over de vorm, opmaak, het formaat en de kleuren: ga voor een prachtige presentatie en laat uw aandacht stralen.

Cadeaus die passen bij uw organisatie
Een kerstpakket met ‘zomaar wat cadeaus’? Laat zien dat u er écht over na heeft gedacht. Tover een glimlach op het gezicht van uw collega’s en kies feestelijke cadeaus, die passen bij de identiteit, kernwaarden of doelstellingen van uw organisatie.

Wat dacht u bijvoorbeeld van culinaire streekproducten uit de regio? Of smakelijke fair trade-verrassingen, die uw mvo-beleid onderstrepen? Alles is mogelijk.

Voeg bijzondere verrassingen toe
Het eindejaarsgeschenk nóg persoonlijker maken? Voeg bijzondere extra verrassingen toe. Wat dacht u van een ludieke prijsvraag, receptenboekje of extra gadget? Ook kunt u ervoor kiezen om een uniek item te laten bedrukken zoals een koffiebeker of bidon.

Laat u adviseren
Benieuwd naar alle personalisatiemogelijkheden? Ons team van experts staat voor u klaar om u te inspireren met creatieve ideeën. We luisteren naar uw wensen en komen met pakkende voorstellen. Net zolang tot u helemaal tevreden bent. Neem contact met ons op>>

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.