Makro Kerstpakketten brochure

Laat u inspireren door onze nieuwe brochure

Bent u benieuwd naar onze unieke concepten en producten? Bekijk dan alvast onze brochure voor 2019 en ontdek alle mogelijkheden voor uw eindejaarsgeschenk.

Bekijk onze brochure
Kerstpakketten trends 2019

Trends 2019

Ieder jaar gaan onze specialisten op pad, op zoek naar de meest bijzondere trends. Deze vormen de basis van ons assortiment. Laat u verrassen door onze exclusieve lijnen, alleen verkrijgbaar bij ons.

Ontdek onze exclusieve lijnen

Maak een afspraak met onze adviseurs

Bent u geïnspireerd door onze trends en productlijnen? Maak dan nu een afspraak met onze adviseurs, zij denken graag met u mee. Samen toveren wij uw waardering om in eindejaargeschenk op maat!

Maak een afspraak

Tips, adviezen en inspiratie ontvangen over waardering?

Naast Kerstmis zijn er vele momenten waarop u uw waardering kunt uiten aan uw medewerkers of collega's. Door u aan te melden voor onze nieuwsbrief informeren wij u over de talloze mogelijkheden om uw waardering op een verrassende wijze vorm te geven. 

Bekijk ons Privacy Statement en lees meer over ons Cookiebeleid.
Waardering op de werkvloer

Waardering op de werkvloer

Een mooi compliment, een schouderklopje of een cadeautje: een blijk van waardering maakt ons allemaal blij. Op de werkvloer is dit effect nog groter dan u denkt. Ontdek wat een bedankje met uw medewerkers en collega’s doet.

Lees meer >
Exclusieve kerstpakketten

Kerstpakketten trends 2019

Geïnspireerd op de laatste trends hebben wij 7 nieuwe productlijnen opgenomen in ons assortiment van 2019. Deze productlijnen zijn exclusief voor Makro Kerstpakketten ontwikkeld en hiermee uniek in de markt. Benieuwd naar onze exclusieve productlijnen?

Lees meer >
Kerstpakketten personaliseren

Een persoonlijke touch

Op zoek naar een uniek eindejaarsgeschenk? Maak uw waardering persoonlijk en onvergetelijk door uw geschenk te personaliseren. Of kies voor een bijzonder uitreikmoment zoals een kerstmarkt of winter BBQ. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Lees meer >

Over Makro Kerstpakketten

Makro Kerstpakketten verkoopt al meer dan 50 jaar kerstpakketten. Jaarlijks ontvangen 1,5 miljoen mensen een eindejaarsgeschenk via ons. Dat zijn niet alleen kerstpakketten, maar kunnen ook onze cadeauconcepten zijn zoals Lof of Bonselect. Makro Kerstpakketten bewaakt zorgvuldig het hele proces van inkoop, samenstellen, inpakken, opslag tot en met afleveren en after sales van uw kerstpakket. Wij zijn al bijna 50 jaar uw kerstpakketten leverancier!

Makro Kerstpakketten Nieuwsbrief

Ontvang:
  • Als eerste de beste aanbiedingen!
  • Het laatste kerstpakketten nieuws

Makro Kerstpakketten

Uw winkelmandje bewaren? Ontvang een e-mail, dan kunt u de bestelling op een later moment afronden.